Commerciële dienstverlener

Bouwen aan Betere Bedrijven BV

Bouwen aan Betere Bedrijven logo

Je hebt een succesvol bedrijf dat gaat als een speer. Of je omzet nu stijgt of stagneert, vroeg of laat word je als ondernemer toch nieuwsgierig naar andere markten. Maar hoe bewerk je dat onontgonnen land?

Met de juiste inzichten heeft jouw expansie veel meer kans van slagen! Met het GROWTHmapper assessment gericht op internationalisering bereid je jouw bedrijf grondig voor op de uitdagingen die bij internationalisering komen kijken. Duizenden bedrijven gingen je al voor. Je krijgt inzicht in de aandachtspunten van je onderneming en percepties van je management team aan de hand van uitgebreide analyses. En dat gaat veel verder dan alleen het GROWTHmapper rapport. Zie het als een 0 meting voorafgaand aan een succesvolle expansie.

Wat levert het je op? Naast een duidelijk rapport met uitgebreide visuals, laten we per discipline zien welke stappen genomen moeten worden om je internationale ambitie in goede banen te leiden. Uiteraard pas na afstemming van elkaars visies. Eerst zullen de neuzen in dezelfde richting moeten komen staan.

Om dit te realiseren, bespreken we onderlinge inzichten uitvoerig, en zullen er tijdens twee presentaties open vragen worden gesteld zodat antwoorden gevalideerd kunnen worden, met als doel om een ‘gelijkgestemde’ verdiepingsslag te realiseren.

Na de presentatie(s) volgt een evaluatie en worden prioriteiten en noodzakelijke acties in de juiste volgorde geplaatst zodat doelstellingen gerealiseerd kunnen worden. Het resultaat? Met minder leergeld en frustratie sneller je doel bereiken, gegarandeerd!

Wat anderen zeggen

Hugo van Osch

DGA Arte - Arte

Ik snap wel waarom dit programma impact heeft voor het MKB!

Lars van der Hoorn

DGA Van der Hoorn Buigtechniek - Van der Hoorn Buigtechniek

Bouwen aan Betere Bedrijven heeft ons als team inzicht gegeven in de thema’s die meer aandacht behoeven voor de verdere groei van onze organisatie. De begeleiding bij dit proces was zeer professioneel.

Max Camp

Operationeel Directeur - Madolex

Door het gebruik van GROWTHmapper hebben wij als organisatie inzicht gekregen in onze aandachtspunten. Het is aan ons om samen met Bouwen aan Betere Bedrijven deze aan te pakken zodat wij ook kunnen blijven bouwen aan een steeds beter bedrijf.

Bouwen aan Betere Bedrijven BV

De Bontstraat 5, 5691 SR Son

Plan routebeschrijving

Neem contact op

Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.
Naam*
opt-in-doorsturen-dienstverlener*
Toestemming*