Commerciële Dienstverlener

Bluefield

Logo_Bluefield

Blue Field begeleidt nederlandse bedrijven bij een succesvolle market entry in Duitsland. Als marketing dienstverlener met kantoren in Amsterdam en München kennen we beide markten heel goed. Met onze dienstverlening op het gebied van Market Research, Analytics en Data Science, Marketing Strategy en -Operatie, PR, Design en Web Development kunnen we ondernemingen in alle Marketing activiteiten voor een succesvolle market entry begeleiden.

Wat anderen zeggen

William van der Pijl

CEO - Macaw

Toen we enkele jaren geleden besloten onze activiteiten naar Duitsland uit te breiden, wilden we geen fouten maken. Bij de omzetting van onze strategie, de locatiekeuze, het begrijpen van de lokale markt en cultuur hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de ervaring van Erik Jan Hengstmengel. Ook nu we succesvol groeien in Duitsland, sparren we nog regelmatig.

Maurits van Kuyk

CMO - Toogethr

Sinds begin 2020 werken wij met veel plezier samen met Bluefield voor zowel Nederland als Duitsland. In Duitsland zijn wij enorm geholpen door hun lokale kennis van de markt, ondersteuning in de juiste market-entry strategie en PR. Als partner ligt hun kracht in het bieden van ondersteuning op alle facetten van de marketingfunnel middels hun Maas (Marketing as a service) pakket.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 110
Contact Erik Jan Hengstmengel
Telefoon +491706754900

Bluefield

Joan Muyskenweg , Amsterdam

Plan routebeschrijving

Neem contact op

Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.
Naam*
opt-in-doorsturen-dienstverlener*
Toestemming*