Commerciële Dienstverlener

Bluefield

Logo_Bluefield

Bluefield begeleidt ondernemingen bij het realiseren van hun groeidoelstellingen door het leveren van Marketingdiensten op basis van Data, Insights en Technologie. Het is vandaag de dag mogelijk inzicht te hebben, wat iedere Euro investering in Marketing aan omzet oplevert. Dat is de basis voor “accountable growth”, en wij zijn daarin graag partner op het gebied van strategie, business case ontwikkeling en het overnemen van de operatieve marketing opgaven (wij noemen dat Marketing as a Service), van design tot performance marketing, van data analysis tot market research, van platform ontwikkeling tot conversie optimalisatie. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en München werken we voor onze klanten in heel Europa, op basis van kennis van de locale situatie.

Wat anderen zeggen

William van der Pijl

CEO - Macaw

Toen we enkele jaren geleden besloten onze activiteiten naar Duitsland uit te breiden, wilden we geen fouten maken. Bij de omzetting van onze strategie, de locatiekeuze, het begrijpen van de lokale markt en cultuur hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de ervaring van Erik Jan Hengstmengel. Ook nu we succesvol groeien in Duitsland, sparren we nog regelmatig.

Maurits van Kuyk

CMO - Toogethr

Sinds begin 2020 werken wij met veel plezier samen met Bluefield voor zowel Nederland als Duitsland. In Duitsland zijn wij enorm geholpen door hun lokale kennis van de markt, ondersteuning in de juiste market-entry strategie en PR. Als partner ligt hun kracht in het bieden van ondersteuning op alle facetten van de marketingfunnel middels hun Maas (Marketing as a service) pakket.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 110
Contactpersoon Erik Jan Hengstmengel
Telefoon +49 (0)89 89 08 339-0
Steden expertise

Bluefield

Joan Muyskenweg , Amsterdam

Plan routebeschrijving

Neem contact op

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.