birds & bridges

Birds and bridges logo

 
Birds & Bridges is een Rotterdams bureau dat strategisch advies en ondersteuning biedt op het gebied van business development en pr in de Verenigde Arabische Emiraten. De Verenigde Arabische Emiraten is een fascinerende regio met kansen die voor het oprapen liggen, met name op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Het is een regio waarbij, naast het concurreren in een bestaande markt, het creëren van een nieuwe markt of de introductie van een nieuw product een reële optie is. Dat klinkt heel interessant en dat is het ook. Maar waar te beginnen?

Business development
Birds & Bridges helpt om de kansen voor uw organisatie in beeld te brengen. Helder en overzichtelijk. Door een zakelijke, strategische aanpak te combineren met een creatieve blik. Door van buiten naar binnen te kijken, te zien welke ontwikkelingen er zijn en waar de kansen voor uw bedrijf liggen. Om vervolgens de juiste bruggen te bouwen, een solide netwerk op te zetten en toe te werken naar een passende (nieuwe) propositie.

PR
Naamsbekendheid en zichtbaarheid zijn onmisbaar bij new business. Birds & Bridges heeft een uitgebreid persnetwerk in de VAE en adviseert en ondersteunt bij PR activiteiten.

Wat anderen zeggen

Peter Oei

Programma manager - SIGN (onderdeel Ministerie LNV)

Suzanne wist onze workshop over het biobased materiaal ‘mycelium’ op het programma van Dubai Design Week te krijgen, terwijl de inschrijving eigenlijk al voorbij was. We trokken daar de juiste bezoekers en gaan het circulaire voedselproductiesysteem uit het Nederlands Paviljoen dat op de wereldtentoonstelling in Dubai staat, binnenkort overdragen aan lokale partijen. Bovendien gaan we met Suzanne werken aan een Curriculum op het gebied van duurzaamheid voor een vooraanstaande universiteit in de regio.

Michiel Raaphorst

Architect-directeur - V8 Architects

Suzanne is werkzaam voor V8 Architects om zowel de nationale als internationale media te managen voor het Nederlands Paviljoen in Dubai. In die rol vertegenwoordigt zij zowel V8 Architects als het consortium dat verantwoordelijk was voor het ontwerp, de engineering en de realisatie van het awardwinnende paviljoen. Naast haar zeer professionele optreden voor deze activiteiten, heeft Suzanne bewezen een betrouwbare, energieke en verbindende sparringpartner te zijn voor new business development. In het bijzonder waarderen wij haar vermogen om over de grenzen van ons vakgebied heen te kijken en te zoeken naar mogelijkheden die gerelateerd zijn aan andere bedrijfssectoren. Suzanne kan worden omschreven als proactief, betrouwbaar en met een gezonde drang naar perfectie.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 1
Adres Inkarnaatklaver 31 3069 DN Rotterdam Bekijk op kaart
Contact Suzanne van Essen
Telefoon +31617730329
Steden expertise

birds & bridges

Inkarnaatklaver 31, 3069 DN Rotterdam

Plan routebeschrijving

Neem contact op

Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.
Naam*
opt-in-doorsturen-dienstverlener*
Toestemming*