Commerciële dienstverlener

Akteos Netherlands B.V.

Logo Akteos

Akteos onderkent de meerwaarde van interculturele communicatie en intercultureel management. Van bewustwording van interculturele verschillen tot en met de implementatie van beleid waarin cultuur intern als verbindende factor wordt beschouwd en extern als unique selling point.

Een beleid waarin interculturele aspecten goed gemanaged worden kan ervoor zorgen dat je medewerkers en klanten meer tevreden zijn, de kosten van uitval verlaagd worden en de succesratio verhoogd wordt. Aandacht voor interculturele communicatie en intercultureel management verhogen het rendement van een organisatie.

Door middel van trainingen, coaching en consultancy gericht op interculturele communicatie en intercultureel management, ook specifiek per land, voorzien wij individuen, teams en organisaties van gerichte vaardigheden, inzichten en tools om sociale en culturele vaardigheden te vergroten en cultuurverschillen te overbruggen.

Al vele gerenommeerde klanten kozen vanwege onze kwaliteiten voor Akteos. Daarop zijn we trots!
De dienstverlening van Akteos onderscheidt zich door:

Rendement & Groei

Trainingen met aantoonbaar resultaat: persoonlijke groei door interculturele vaardigheden en meer rendement voor teams en organisaties. Dit leidt tot hogere satisfactie bij klanten en medewerkers, hogere succesratio en lagere cost of failure.

Persoonlijk & Maatwerk

Jouw ontwikkeling staat centraal. Je ontwikkelt een eigen unieke leerpad gebaseerd op jouw leerdoelen, leerstijl en praktijk binnen het Intercultural Competence Framework. Met begeleiding naar eigen behoefte.

Sociaal leren & Praktijkgericht

Je leert on the job én van en met medecursisten en experts: een innovatief, interactief en effectief online leerconcept (SLX). Je ontwikkelt praktische vaardigheden die je direct kunt toepassen in jouw werk.

Persoonlijk Cultuurprofiel

Ontdek en vergelijk jouw culturele voorkeur- en werkstijl met onze gratis cultuurtest: NOMAD Cultural Profiler! Cultuur is niet langer abstract, en wordt inzichtelijk en meetbaar. Unieke tool: van vaardigheden naar effectieve (team)communicatie.

Innovatief en wetenschappelijk

Je leert volgens innovatieve en wetenschappelijke onderbouwde methodieken. Unieke tools en leerconcepten (SLX) die bijdragen aan jouw groei en rendement op gebied van interculturele communicatie- en managementvaardigheden.

Experts wereldwijd

Je wordt getraind door ervaren consultants met jarenlange en specifieke kennis van een bepaald land of cultuur. Daardoor ontwikkel jij doeltreffende interculturele vaardigheden die het verschil maken.

Wat anderen zeggen

- KNVB WorldCoaches

"Er is een bredere bewustwording van interculturele verschillen en hoe deze via praktische vaardigheden en inzichten overbrugd kunnen worden." Dat heeft de in company training 'Cultural Awareness: omgaan met cultuurverschillen' de KNVB-docenten die lokale WorldCoaches opleiden concreet opgeleverd.

Britt Hoekstra

- Sekisui Kasei

"Meer rust, meer begrip en een betere samenwerking." dat heeft de maatwerk training 'Samenwerken met Japanners' van Akteos concreet opgeleverd voor Sekisui Kasei.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 35
Adres Weerdestein 21 1083 GA Amsterdam Bekijk op kaart
Contactpersoon Lars Dobber
Telefoon +31641766444
Aangeboden diensten Akteos Netherlands B.V.
Steden expertise

Akteos Netherlands B.V.

Weerdestein 21, 1083 GA Amsterdam

Plan routebeschrijving

Neem contact op

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.