Commerciële Dienstverlener

Agriprogress

LOGO_AGRI

 

Agriprogress realiseert duurzame vooruitgang voor en met bedrijven in de agri- en food sector d.m.v. advies, management, handelsbemiddeling en training. Agriprogress (met kantoren in Deventer en Boekarest) staat voor duurzame progressie in de agri en food ketens. Door onze inzet willen we nieuwe perspectieven creëren binnen en buiten uw bedrijf. U kunt ons inschakelen voor de ontwikkeling van nieuwe markten, diensten en businessmodellen. Onze klanten zijn banken, investeerders, overheidsorganisaties (b.v. ambassades), leveranciers aan boeren/tuinders, boeren/tuinders zelf en de verwerkers.

In Nederland zetten we in op de ontwikkeling van nieuwe duurzame ketenconcepten, op resultaatverbetering en op internationalisering. Internationaal matchen we de hoogwaardige Nederlandse kennis en technologie met de vragen ter plekke, o.a. door de vorming van hoogwaardige clusters. We leveren allround management support ter verbetering van de business of voor de ontwikkeling van nieuwe business en doen eventueel risicodragend mee. Agriprogress heeft denkers en doeners, we kunnen u helpen bij het denken over en ontwikkelen van investeringsideeen, maar ook om het idee daadwerkelijk van de grond te krijgen. Daar gaat het ons uiteindelijk om.

Agriprogress is zowel actief met duurzaamheidsprojecten in Nederland, als met internationalisering van bedrijven naar het buitenland. We kunnen u helpen bij het plannen van uw export en ook het realiseren ervan (evt. met gebruikmaking van de RVO Starters International Business subsidie, 3 gratis adviesdagen). Door onze netwerken in Oost Europa en West Europa is het ook mogelijk handel en logistiek v.v. op te zetten.

Agriprogress heeft m.n. veel ervaring met  Roemenie (sinds 2007) en de Oekraine (sinds 1998). We hebben meer dan 40 bedrijven/investeerders (in melkveehouderij, zuivel, tuinbouw, akkerbouw en groensector) geholpen om hun business in Roemenie te ontwikkelen.

Wat anderen zeggen

Hoite Schaap

Sales Manager - Holland Dairy House Romania

Holland Dairy House Romania (www.hollanddairyhouse.ro) is een groep van 15 melkveebedrijven en leveranciers die samenwerken. Agriprogress is manager van dit cluster en ondersteunt hen bij hun bedrijfsontwikkeling, zoals het opzetten van nieuwe bedrijven, tentoonstellingen, marktonderzoek, zoek- en selectiedistributeurs.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 1
Adres Nieuwe Rij 11 7413 ZX Deventer Bekijk op kaart
Contactpersoon Pieter Helfferich
Telefoon 0031653782889
Steden expertise

Agriprogress

Nieuwe Rij 11, 7413 ZX Deventer

Plan routebeschrijving

Neem contact op

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.