Commerciële Dienstverlener

Agriprogress

LOGO_AGRI

 

Projectontwikkeling, interimmanagement, consultancy, studiereizen en training door een netwerkvan door de wol geverfde agrifood specialisten. We hebben meer dan 40 Nederlandsebedrijven/investeerders/overheden geholpen bij het ontwikkelen van hun Roemeense business(waarvan 5 buiten de agrifood sector) in allerlei fases van hun ontwikkeling, marktverkenning, marketing planning, search, select en coaching van distributeurs en organisatie van beurzen. We werken wereldwijd altijd van uit de ketenbenadering. In toelevering, primaire sector, collectie, verwerking en vermarkting is ervaring aanwezig. We doen in Nederland organisatie verbetertrajecten. Onderscheidend is onze praktijk kennis, senioriteit en bewezen resultaten inde praktijk. Er is meer dan 25 jaar ervaring met het financieren van initiatieven inclusief de programma’s als SIB en PIB van de RVO.

Wat anderen zeggen

Hoite Schaap

Sales Manager - Holland Dairy House Romania

Holland Dairy House Romania (www.hollanddairyhouse.ro) is een groep van 15 melkveebedrijven en leveranciers die samenwerken. Agriprogress is manager van dit cluster en ondersteunt hen bij hun bedrijfsontwikkeling, zoals het opzetten van nieuwe bedrijven, tentoonstellingen, marktonderzoek, zoek- en selectiedistributeurs.

Agriprogress

Nieuwe Rij 11, 7413 ZX Deventer

Plan routebeschrijving

Neem contact op

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.