Zorg dat Brexit jouw bedrijf niet in de weg zit – alle informatie en ondersteuning rondom de Brexit vind je bij het Brexitloket (https://www.brexitloket.nl/)

Commerciële Dienstverlener

1421 Consulting Group

1421 Consulting Group (1421) is gespecialiseerd om Nederlandse ondernemers succesvol en compliant te maken in China. We gebruiken onze kennis en ons lokale netwerk om bedrijven in China bij te staan. De combinatie van onze westerse collega’s met ervaring in China en onze Chinese collega’s met kennis over de westerse zakelijke behoeften stelt ons in staat om ondernemingen op de best mogelijke manier te helpen. Naast een kantoor in Nederland, hebben wij kantoren in Beijing, Chengdu en Shenzhen.

Waarom? “Because China excites us, guiding Western companies drives us and the challenge of it all inspires us!”

Wat anderen zeggen

Folkert Bloembergen

- Smart Freight Center

Smart Freight Center heeft een kleine entiteit in Beijing om adviesdiensten te verlenen aan lokale multinationals. Het bedrijf 1421 heeft vanaf 2016 een belangrijke rol gespeeld bij onze oprichting en boekhouding in China. De combinatie van hun kennis over Chinese wettelijke vereisten, hoge nauwkeurigheid en snelheid van handelen waarderen wij.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 25
Adres Wisselweg 33 1314 CB Almere Bekijk op kaart
Contactpersoon Michael Pronk
Telefoon +31 (0) 618225472
Steden expertise

1421 Consulting Group

Wisselweg 33, 1314 CB Almere

Plan routebeschrijving

Contact ons

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.