Skyne

Samen maken we internationale ambities waar. Heb je als ondernemer plannen voor internationale uitbreiding in Europa of richting het MiddenOosten?

Of is je bedrijf al mondiaal gevestigd en zoek je hulp bij het vinden van nieuwe internationale kansen of het versterken van je merk? Dan staat ons team van Nederlandse en internationale strategen met expertise in globalisering voor je klaar!

Wat in Nederland werkt is niet per definitie succesvol in nieuwe markten. Je krijgt te maken met andere markten, nieuwe concurrenten en culturele verschillen. Ook kunnen taalbarrières of gebrek aan kennis van de lokale cultuur en regelgeving het werk lastig maken. Interessante uitdagingen waar het internationale netwerk van Skyne al 10 jaar ervaring mee heeft.

Succes in nieuwe markten begint bij kennis van de lokale markt. Hoe zorg je voor een onderscheidende positie in de markt? Hoe speel je in op de lokale cultuur? En hoe blijf je in het proces trouw aan de waarden van je merk? Ons team helpt je graag! Van verkenning, lokaal marktonderzoek en advies tot positionering, marktstrategie, lancering en meer…

Aantal FTE Skyne 20 wereldwijd
Adres Het Industriegebouw, Unit 3.10
Goudsesingel 136 3011 KD,
Rotterdam
Contactpersoon Rinske Willemsen
Sectoren Skyne focust met name op bedrijven die actief zijn in:
  • Consumentengoederen en detailhandel
  • Creatieve Industrie
Services Skyne biedt de volgende diensten aan :
 
  • Marktonderzoek / business intelligence
  • Strategieontwikkeling / growth strategy
  • Training, begeleiding en coaching
Wil je meer weten over hoe Skyne je kan helpen
met internationale expansie naar Dubai?
Kijk dan hier de hoe Skyne vertelt over succesvol ondernemen in Dubai in de masterclass Zakendoen in Dubai van NLinBusiness en Groeimasters.

Of kijk hier hoe Skyne je verder kan helpen.

Björn Floot

Algemeen directeur Midden-Oosten Rituals Cosmetics

Skyne heeft ons ondersteund met de lokale aanpassing van het merk Rituals om ervoor te zorgen dat onze communicatie in overeenstemming is met culturele specifieke vereisten. Het is een geweldige samenwerking die essentieel is voor een succesvolle lancering van het merk in de regio.

Ron van den Berg

Managing Director bij Bruynzeel Keukens & DKG International

Skyne is een partner die ons bedrijf echt begrijpt en ons voortdurend uitdaagt om innovatief en onderscheidend te blijven.

De Service Partners zijn onafhankelijk van NLinBusiness. Vermelding op de website impliceert geen beoordeling of advies omtrent de betrouwbaarheid, kwaliteit of geschiktheid van de Service Partner.

Contact us

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.