NLinBusiness / Dienstverleners / Dyami | Reisvoorbereid.nl

Dyami | Reisvoorbereid.nl

Als je internationaal zaken doet brengt dat een aantal risico’s met zich mee, ook als deze reis naar New York of Parijs gaat. Met de steeds toenemende internationale concurrentie, conflicten en andere reisrisico’s is het werken in het buitenland op zich al een uitdaging.

Elke werkgever heeft een vergaande zorgplicht voor veiligheid en gezondheid van medewerkers. Zie ons als jouw persoonlijke veiligheidsadviseur, om mee te sparren of voor de daadwerkelijke vormgeving van reisbeleid en landenanalyses.

Voor bedrijven bieden wij strategische security diensten waar veilig reizen en internationaal zakendoen een groot onderdeel van is. Met een security-as-aservice abbonnement bij Dyami heb je ons complete team van analisten en experts tot je beschikking. Wij helpen jouw organisatie eenvoudig en betaalbaar navigeren in een wereld vol dreigingen en en onbekende situaties. We zorgen dat je organisatie een solide reis- en buitenlandbeleid heeft, met de juiste aandacht voor duty of care voor de reizende medewerkers.

Indien nodig, verzorgen wij training om je mensen het benodigde niveau security awareness en weerbaarheid te geven zodat ze veilig en voorbereid op reis gaan. Wij houden de wereld in de gaten en informeren belanghebbenden tijdig. Daarnaast houden we de belangrijkste assets van je organisatie, de mensen, tijdens de reis in de gaten en veilig. Mocht het alsnog spannend worden, dan hebben we toegang tot fysieke beveiliging en zelfs evacuatie, waar dan ook ter wereld.

Aangeboden diensten door Dyami | Reisvoorbereid.nl

Emergency Response & Evacuation

Dyami’s Emergency Response kan variëren van laarzen op de grond tot ondersteuning op afstand. We verkrijgen informatie over het gebied voordat de nood- en ramp missie begint. Het Dyami-team heeft een schat aan ervaring in het succesvol en snel bevrijden van expats en reizigers bij natuurrampen, het uitbreken van oorlog of andere levensbedreigende situaties.”

Business intelligence & data

Bij Dyami verzorgen we geopolitieke analyses en andere diverse analytische producten zoals land analyses en reisadviezen, zodat je veilig en voorbereid naar het buitenland kan.

Reis & Verblijf in het buitenland

Wij zorgen ervoor dat jij en je werknemers veilig kunnen reizen naar het buitenland. In onze reisadviezen behandelen we onderwerpen zoals transport, veiligheid, gezondheid en accommodatie op de plek van bestemming, specifiek aangepast naar de wensen van het bedrijf.

Reisadvies

Dyami kan voor elke bestemming wereldwijd een diepgaande "risk & threat assessment" maken. Daarin beschrijven we voor jou welke risico's er zijn. Van terrorisme tot corruptie. Van politieke onrust tot misdaad. Indien nodig geven wij voor vertrek een persoonlijke reis briefing of een travel security training.

Risicoanalyse & Risicomanagement

Dyami analyseert de geopolitieke ontwikkelingen in de wereld en kan hierdoor risicoanalyses verzorgen naar de wensen van je bedrijf. Dyami beschikt ook over de middelen om de nodige maatregelen te treffen op locatie, indien nodig.

Laad meer Laad minder

Publicaties van Dyami | Reisvoorbereid.nl

Podcast | De Nacht van BNNVARA over spionage

Podcast | De Nacht van BNNVARA over spionage

In ‘De Nacht van…’ krijgen studiogasten nog écht de ruimte voor hun verhaal en als luisteraar kan je elke uitzending meepraten. Maak kennis met Nederlanders van over de hele wereld en luister naar de…

Lees verder
Dyami Insights: De Uitdagingen van Zakendoen in Colombia

Dyami Insights: De Uitdagingen van Zakendoen in Colombia

Misschien gaat het bijzonder goed met jouw bedrijf en wil jij je product of jouw kennis naar het buitenland brengen. Misschien dat je tijdens de pandemie van het coronavirus thuis…

Lees verder

Wat anderen zeggen

Stephan Huisman

CEO - Fly Caribbean Direct B.V. (gevestigd in Bonaire)

Dyami's team van zeer toegewijde professionals ondersteunde ons bedrijf met uitstekend advies voor onze startup-activiteiten in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Dyami's team van zeer ervaren consultants helpt ons bij het opzetten van een veilige operatie in een nieuw land, een noodzaak in de luchtvaartindustrie.

Anna Paternnosto

Director of Governmental Affairs - IB Consultancy B.V. (gevestigd in Leiden)

De experts van Dyami hebben ons bedrijf ondersteund met uitstekende reisadviezen voor onze zakenreis naar Colombia. Dyami's voortdurend bijgewerkte dreigingsanalyses en advies vóór de reis speelden een cruciale rol bij het vergroten van het bewustzijn van onze medewerkers over dreigingen en het verminderen van onze kwetsbaarheid voor onverwachte risico's tijdens onze reis.

Eric Schouten
Eric Schouten

Neem vrijblijvend contact op

Dyami | Reisvoorbereid.nl in Utrecht helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*