Oost NL

Oost NL is leadpartner van het exportstimuleringsprogramma GO4EXPORT. GO4EXPORT ondersteunt mkb-ers uit Overijssel en Gelderland die internationaal zaken willen doen. Met GO4EXPORT krijg je toegang tot nieuwe afzetmarkten. Dit is wat de samenwerkende partners van GO4EXPORT voor jouw bedrijf kunnen doen:
  • Informatieve bijeenkomsten Met regelmaat organiseren we (online) bijeenkomsten over specifieke landen en/of sectoren om de kans op een soepele marktentree te vergroten.
  • Handelsmissies Regionale handelsmissies en beursbezoeken openen deuren in bijvoorbeeld Duitsland, China en Canada.
  • Handelsadviesgesprek De GO4EXPORT-netwerkpartners adviseren je over relevante landelijke en regionale netwerken en regelingen, zodat jij deze kansen optimaal kan benutten.
  • Gelderland: Groeivouchers Het Gelderse programma De Groeiversneller biedt vouchers van maximaal € 10.000,- om bijvoorbeeld een onderzoek naar exportmogelijkheden te financieren.
  • Overijssel: E-commerce Export Scan Met de gratis scan krijg je in een overzicht te zien welke stappen jouw bedrijf kan zetten om B2B-exportomzet via E-commerce te realiseren.
  • Regio Zwolle: International Business Scan Heb je meer informatie nodig over een buitenlandse markt? GO4EXPORT-partner Kennispoort Regio Zwolle brengt buitenlandse markten in kaart met de International Business Scan.
  • Export Duitsland Onze liaisonofficiers delen hun specifieke kennis op het gebied van Agro-Food en High Tech Systemen & Materialen in Duitsland en brengen je in contact met de juiste partners.
  • Ondersteuning door studenten Via GO4EXPORT bieden de ROC’s, Hbo-instellingen en universiteiten diverse trajecten om het mkb van dienst te zijn, ook buiten de stages en afstudeeropdrachten.

Aangeboden diensten door Oost NL

Regionale ontwikkelingsmaatschappij in Nederland
Judith van den Bovenkamp
Judith van den Bovenkamp

Neem vrijblijvend contact op

Oost NL in Apeldoorn helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*