NLinBusiness / Dienstverleners / JobnetAfrica

JobnetAfrica

Ontspan terwijl wij de beste kandidaten op de markt voor je vinden. JobnetAfrica is een boutique executive search bedrijf voor managementvacatures in Afrika. Een persoonlijke benadering van executive recruitment in Afrika. JobnetAfrica is een toonaangevend executive search bedrijf dat zich toelegt op het verbinden van bedrijven in Afrika met lokale, regionale en expat professionals. Of je nu op zoek bent naar visionaire leiders of niche-specialisten, ons team van ervaren consultants maakt gebruik van een uitgebreid netwerk en branchekennis om het juiste talent te vinden dat jouw bedrijf vooruit helpt in de dynamische markt van Afrika. Onze boutique aanpak stelt ons in staat om persoonlijke aandacht te bieden gedurende het hele wervingsproces. We nemen de tijd om jouw specifieke eisen, bedrijfscultuur en strategische doelen te begrijpen, zodat we een perfecte match kunnen garanderen. Hoewel we een klein bedrijf zijn, zijn we groot in de volgende sectoren:
  • Agrarische sector
  • Logistiek
  • Duurzame energie
Executive search sectoren We headhunten voornamelijk lokale, regionale en expat professionals voor leidinggevende en specialistische posities. Ons kandidatennetwerk bestaat uit meer dan 40.000 professionals van over de hele wereld. Dit geeft ons een head start bij het vinden van de meest gekwalificeerde kandidaten. Naast onze expertise in de agrarische sector, de logistiek en de duurzame energie, hebben we succesvolle opdrachten uitgevoerd in een breed scala aan industrieën, waaronder de financiële sector, de gezondheidszorg, IT en meer. Neem contact met ons op om te zien hoe ons team jou kan helpen bij het vinden van jouw nieuwe management professional. Hoe JobnetAfrica professionals vindt met de juiste combinatie van goede ervaring, de juiste kennis en perfecte culturele fit voor jouw organisatie We begrijpen dat het vinden van het juiste talent voor jouw organisatie een cruciale investering is; daarom hebben we een uitgebreide aanpak ontwikkeld om een soepele en succesvolle match te creëren. Ons executive search proces begint met een gedegen onderzoek om de behoeften van jouw bedrijf volledig te begrijpen, waarna volledig inzetten om jou te helpen, zelfs nadat de plaatsing is gedaan. Gedurende het hele proces onderhouden we open communicatielijnen, transparantie en natuurlijk is alles vertrouwelijk.

Wat anderen zeggen

Bas de Vaal

Managing Director - Portside International

"Geen gedoe, HR aan de experts overlaten; daarom zette ik de diensten van JobNetAfrica in, met succes! Zelf doen was voor ons geen optie."

Erik Eekhoff

Global Operations Manager - Beyond Beans Foundation

"Het netwerk van JobnetAfrica is van goede kwaliteit. Dat zorgde bij ons voor tijdbesparing in de zoektocht naar de juiste kandidaat voor de juiste rol. We hebben vrij specifieke profielen voorgelegd aan Inez, en daar heeft ze meerdere goede kandidaten voor geselecteerd"

Inez Willeboordse
Inez Willeboordse

Neem vrijblijvend contact op

JobnetAfrica in Breda helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*