NLinBusiness / Dienstverleners / Dutch Turkish Trade Consulting

Dutch Turkish Trade Consulting

Na het 'VIP moment' met Turkse instanties en ondernemingen op hoog niveau gaan wij vèrder en dieper met de laarzen het veld in. Persoonlijke begeleiding omdat u de Turkse taal en zakelijke cultuur niet machtig bent. Maatwerk omdat uw unieke bedrijfsproces uitgelegd moet worden aan Turkse toeleveranciers.  

Publicaties van Dutch Turkish Trade Consulting

Interview: zorgbrug met Turkije kan Nederlandse zorg ontlasten

Interview: zorgbrug met Turkije kan Nederlandse zorg ontlasten

Groeiende vraag, stijgende kosten en personeelsgebrek doen het Nederlandse zorgstelsel in haar voegen kraken. Turkije kan uitkomst bieden, denkt voorzitter Ethem Emre van de Stichting Kamer van Koophandel Nederland-Turkije. “De…

Lees verder

Producten uit Turkije importeren / Tevreden klantreis in stappen uitgelegd

Consumenten hebben steeds meer vrije tijd. Tegelijkertijd vergrijst de bevolking. Toeristen zoeken steeds vaker een (tweede) vakantie dichter bij huis op campings e.d. Douwe uit Friesland wilt inspelen op deze…

Lees verder

Wat anderen zeggen

Anton Filippo

Commercieel Directeur - Logistic Business Partners Rotterdam B.V.

Ik heb met plezier deelgenomen aan de Nederlandse handelsmissie naar Turkije. De nodige contacten werden tot in de puntjes voorbereid. TDTC bleek laagdrempelig, persoonlijk en niet bureaucratisch. Dankzij Nederlands- en Turkstalige begeleiding kon ik ter plaatse snel formele contacten met potentiële handelspartners leggen.

Menno Wibier

Sales Professional - Leoprinting

Nadat ik mijn vraag bij de stichting KvK Nederland - Turkije had neergelegd werd ik vlot geholpen door hun partner en dienstverlener TDTC. Deze heb ik gevraagd namens mij in contact te treden met een Turkse leverancier waarmee ik een probleem had. Terwijl men daarmee bezig was heeft men mij meteen uitgelegd wat de beste aanvliegroutes zijn om andere Turkse producten in Nederland te vermarkten, hoe de Turkse zakencultuur en manier van communiceren in elkaar zit en hoe men afspraken maakt. Bijzonder behulpzaam!

Iliass El Mrini

Directeur - Medgreenimport

Wij waren op zoek naar potentiele groente & fruit leveranciers in Turkije. Tijdens de eerste contacten met TDTC verliep alles heel netjes en duidelijk. We hebben onze doelen bereikt. Nu weten we hoe de Turkse afladers precies te werk gaan. Dat is de informatie die we misten.

Leyla de Mos
Leyla de Mos

Neem vrijblijvend contact op

Dutch Turkish Trade Consulting in Rotterdam helpt je verder met ondernemen in Turkije .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*