Gepubliceerd op 10 oktober 2019

NLinBusiness op de Offshore Energy 2019

De Offshore Energy Exhibition & Conference

Afgelopen dinsdag en woensdag vond in de Amsterdam RAI de Offshore Energy Exhibition & Conference 2019 (OEEC) plaats. Tijdens dit grootschalige evenement is NLinBusiness, in samenwerking met de Netherlands Maritime Technology (NMT) aanwezig geweest. Op het Holland Paviljoen hadden we de beschikking over een mooie beursstand en zijn er vier van onze Business Hubs uitgelicht; Warschau, Kuala Lumpur, Mexico City en München. Voor alle steden waren er informatiesessies op de beurs georganiseerd en/of waren er vertegenwoordigers aanwezig.

Mexico Networking Breakfast

Als aftrap van de beurs heeft Holland House Mexico extra uitgepakt door voorafgaand aan de beurs een Networking Breakfast te hosten in The Roast Room, een restaurant naast de RAI gelegen. Dit evenement was een groot succes, er waren veel geïnteresseerden en het was een prachtige start van de beurs. Diverse presentaties werden gegeven door Edo Offerhaus van NLinBusiness, Guido van der Zwet van iPS, Boudewijn Janssen van Boskalis, Kathy Kuu van Shell en David Inman van Ampelmann. Zo kregen de ondernemers een goed inzicht in de ervaringen van Nederlandse bedrijven die zakendoen op de Mexicaanse markt. Verder was de Mexicaanse ambassadeur bij het evenement aanwezig en werd hij tijdens deze sessie benoemd tot ‘Honoured Member’ van het Holland House Mexico. Een memorabele ochtend waarbij de ondernemer een goede update heeft gekregen van de offshore ontwikkelingen op de Mexicaanse markt.

The Mexico Networking Breakfast

Presentaties op het paviljoen

Op het paviljoen hebben Elro van den Burg en Ben van de Vrie ( beide van de NPCC) samen met branche specialist Sander van Helvoort (Peterson) een presentatie gegeven over de kansen in Polen op het gebied van Offshore Energy, de huidige Poolse energiemarkt en aspecten van zakendoen in Polen.
Tijdens de beurs sprak Jeroen Haver met Yusri Hasnan Chu (Regional Director Malaysian Investment and Development Agency)  over de kansen in Maleisië op het gebied van Offshore Energy. Lise Hordijk sprak op haar beurt met Guido van der Zwet (General Manager Commerce bij iPS) en Carien Verbree (Manager Holland House Mexico) over de offshore energy marktkansen in Mexico. Zeer informatieve sessies die een goed beeld hebben geschetst van de Offshore Energy sector in de betreffende landen.  

Presentatie over Polen op het Holland Paviljoen

Binnenkort verschijnt op ons platform meer informatie over deze beurs met daarbij meer foto’s en ook worden er video’s geüpload. Was je er niet bij, dan vind je hier alles wat je moet weten!