Gepubliceerd op 27 juni 2019

DBAV en NLinBusiness zetten grote stap richting NL Business Hub

Tijdens de recente handelsmissie naar Vietnam onder leiding van Minister President Mark Rutte en zakelijk missieleider Hans de Boer, hebben NLinBusiness en de Dutch Business Association Vietnam (DBAV) afspraken gemaakt over de ontwikkeling van een NL Business Hub in Ho Chi Minh Stad. Deze week hebben de partijen een grote stap gezet in deze ontwikkeling met de start van Paulien Peeters-Becker als NL Business Hub Director.

Transformatie naar volwaardige business hub

Deze benoeming is mede met steun van NLinBusiness tot stand gekomen. In haar rol is Paulien lid van het executive team en is zij verantwoordelijk voor de transformatie van de DBAV naar een volwaardige business hub, een plek voor ondernemers die nieuw zijn op de Vietnamese markt en hen kan ondersteunen in een soft-landing. Ook voor bestaande leden van het platform zullen in het kader van de business hub diverse (nieuwe) diensten en producten worden ontwikkeld.

 

Ruime managementervaring in marketing en sales

Paulien brengt naast haar ruime managementervaring in marketing en sales, ook veel enthousiasme en een sterke ondernemerszin met zich mee. Voordat zij dit voorjaar naar Vietnam verhuisde, was Paulien Marketing Manager bij Brainpink/DDF People in Kampen, Nederland. NLinBusiness en DBAV zijn er van overtuigd dat met de komst van Paulien snel grote stappen kunnen worden gezet in de ontwikkeling van de business hub, die veel meerwaarde gaat bieden voor bestaande leden en nieuwkomers.

"I'm looking forward to strengthen the business relations between Vietnam and The Netherlands by establishing the NL Business Hub. Creating a soft landing in Vietnam by connecting people with each other and with their business initiatives is what we aim for", zegt Paulien Peeters-Becker, NL Business Hub Director.

Paulien is bereikbaar via p.peeters@dbav.org.vn.

De DBAV en NLinBusiness 

NLinBusiness heeft wereldwijd 40 Cities of Opportunity geselecteerd. In deze steden bouwen we actief aan NL Business Hubs, sterke netwerken van Nederlandse ondernemers en lokale dienstverleners. Ook in Ho Chi Minh-Stad is een NL Business Hub aanwezig; de DBAV. In samenwerking met de DBAV bieden wij Nederlandse ondernemers die de Vietnamese markt willen betreden de juiste ondersteuning, zowel online als offline, in Nederland én lokaal, om zo het ondernemen in Vietnam gemakkelijker te maken.