Welkom partner!

Hier vind je alle informatie over ons aanbod aan Nederlandse organisaties die Mkb’ers actief ondersteunen bij internationalisering en export.   Op NLinBusiness.com verbinden we Mkb’ers aan de juiste dienstverleners. We zijn het startpunt van succesvol internationaal ondernemen. Maak kennis met onze services die ook jouw organisatie kunnen versterken. Zo kunnen Nederlandse ondernemers succesvoller internationaal zakendoen.

We staan voor je klaar – ontdek de diensten van NLinBusiness.com

Waarom samenwerken met NLinBusiness.com?

  • MKB’ers direct en concreet ondersteunen bij exportambities en internationale groei. 
  • Benutten van een hoogwaardig netwerk van businesspartners op het gebied van  internationaal zakendoen voor het Nederlands MKB.  
  • Toegang tot een integraal B2B netwerk van lokale contacten, internationale KVK’s &  dienstverleners. 

 

Ondernemers ‘exclusief’ verder helpen met internationaliseren. Doe jij dat ook of wil je daar meer uithalen? Wij werken samen met ondernemersnetwerken, federaties en clusters en topsectoren, die hun achterban graag extra service willen bieden bij het thema internationaal ondernemen.

Nieuwsgierig geworden?

Zo vormen we samen het startpunt van internationaal ondernemen

Ben je benieuwd of samenwerken met NLinBusiness iets voor jou is? Wij vertellen je alles over de mogelijkheden van ons platform; hét startpunt voor ondernemers die de wereld als afzetmarkt hebben!