Help jij ons hét ondernemersplatform van Nederland op te zetten?

Méér ondernemers naar méér buitenland. Dat is de missie van NLinBusiness. Hoe we dat willen doen? Door hét ondernemersplatform van Nederland te worden. Op het NLinBusiness platform vind je als ondernemer informatie over de markt die je wilt betreden, verhalen van collega-ondernemers die hetzelfde pad bewandelen en kun je in contact komen met potentiële partners in het buitenland.  Daarnaast bundelen we alle informatie van de overheid en het bedrijfsleven over internationaal ondernemen op een plek om internationale groei van jouw bedrijf te versnellen. Om het MKB van Nederland met internationale ambities nog beter van dienst te zijn hebben we jouw mening en ervaringen nodig! Door lid te worden van het InBusiness panel maken we samen het internationaal zakendoen laagdrempeliger, leuker en succesvoller!

Meld je aan voor het panel

Wat is het InBusiness panel?
Het InBusiness panel is het online onderzoekspanel van NL in Business. Je kunt hierin al jouw wensen, hobbels, meningen, ervaringen en hulpvragen aangeven over jouw reis in internationaal ondernemerschap. Het panel bestaat uit ruim 300 MKB’ers, in verschillende fases van internationaal zakendoen, uit verschillende sectoren en actief op diverse continenten. De uitslagen worden gepubliceerd op de website van NL in Business en op onze socials.

Jouw mening telt!
Als hét platform voor internationaal zakendoen wil NL in Business méér brengen om jouw internationale reis tot een succes te helpen. We willen graag van jou horen wat je nodig hebt zodat we jou optimaal kunnen begeleiden met de juiste partijen, evenementen, informatie en netwerk. Jouw mening telt!

Hoe werkt het?
Mensen die panellid willen worden, vullen bij aanmelding een aantal gegevens in. Hierdoor kunnen we onze onderzoeken representatiever maken. Ook is het mogelijk om aparte groepen in het panel te benaderen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven die zich specifiek richten op de Aziatische markt of MKB’ers in de Agrifood die willen uitbreiden in Europa.

What’s in it for me?
Door nu lid te worden van het InBusiness Panel kunnen wij jou en andere MKB’ers nog beter begeleiden in het internationale avontuur. Je bent onderdeel van een actief internationaal netwerk. Bovendien profiteer je als panellid van mooie voordelen. We lichten jouw ondernemersreis- en ervaringen uit op onze socials en website en jaarlijks organiseren we een bruisende bijeenkomst met alle panelleden waarin we jullie bedanken.

Over onze onderzoeken
Panelleden krijgen ongeveer vier tot zes keer per jaar een uitnodiging om aan een enquête mee te doen.

Ben jij enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in!