Economische missie Boston

  • Datum 17 juli 2019
  • Tijd 00:00 - 00:00
Aanmelden voor dit evenement U verlaat deze website
Economische missie Boston

Meer over dit evenement

Wilt u zakendoen of kennis opdoen over LSH, Robotics/AI of Climate Resilience in Boston, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Massachusetts? Ga dan van 17 tot en met 19 juli mee met de economische missie in aanwezigheid van minister-president Mark Rutte, minister voor Medische Zorg en Sport, Bruno Bruins en de watergezant Henk Ovink. Zakelijk missieleider is Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW.
De staat Massachusetts met hoofdstad Boston, is het centrum van onderzoek en innovatie aan de oostkust van de Verenigde Staten van Amerika.

Focus op sectoren
Deelname aan deze missie staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen uit de volgende sectoren: Life Sciences & Health (LSH); Robotics/ AI; Deze missie is vooral geschikt voor organisaties uit de Smart Industry Fieldlabs, de hightech-maakindustrie en bedrijven en kennisinstellingen die de hightech-maakindustrie ondersteunen bij het doorvoeren van nieuwe digitale productieprocessen. Het gaat daarbij om onderwerpen als Robotica en Artificial Intelligence; Climate Resilience

Deelname kosten: Deelname kost € 950, excl. reis- en verblijfkosten