Evenement in Fokker Terminal

Den Haag onderneemt!

  • Datum 26 november 2019
  • Tijd 16:00 - 20:30
  • Locatie Fokker Terminal
Aanmelden voor dit evenement U verlaat deze website
Den Haag onderneemt!

Meer over dit evenement

Op dinsdag 26 november vindt Den Haag Onderneemt! 2019 plaats.

In deze editie staan de thema’s van de Haagse Ondernemersagenda centraal: ‘Starten, Groeien en Doorgroeien’. Den Haag Onderneemt! 2019 biedt voor alle aanwezige Haagse MKB-ondernemers volop gelegenheid om inspiratie op te doen, kennis te delen en te netwerken.

Tijdens Den Haag Onderneemt! 2019 zijn er 18 break-out sessies die inspiratie bieden over actuele thema’s voor ondernemers zoals videomarketing, financieringsmogelijkheden, cyberweerbaarheid, energiebesparing en de WAB. Je kan je vanaf nu aanmelden voor twee break-out sessies. 

Break-out sessie NLinBusiness

NLinBusiness organiseert tijdens dit evenement een break-outsessie, lees hieronder meer en meld je aan!

‘Hoe realiseer je jouw internationale ambities?’

Wat komt er op je pad als jij wilt gaan exporteren of zakendoen in het buitenland? Hoe pak je het aan om succesvol te worden in het buitenland? Waar begin je bij het vinden van de juiste organisaties en ondernemers? En vooral; hoe bereid je jezelf goed voor op deze uitdaging?

In een interactieve break-out sessie vertelt Business Development Manager Rianne Hensen welke zaken belangrijk zijn bij het bepalen van jouw internationale acties. Ze benoemt kansen en valkuilen en behandelt praktische voorbeelden. Deze sessie gaat over competenties en capaciteiten die je helpen bij het voorbereiden en realiseren van jouw internationale ambities. Je gaat naar huis met instrumenten die ervoor zorgen dat je morgen start met het verleggen van jouw grenzen en gaat exporteren.