Evenement in RAI Amsterdam

Amsterdam International Water Week (AIWW)

  • Datum 5 november 2019
  • Locatie RAI Amsterdam
Aanmelden voor dit evenement U verlaat deze website
Amsterdam International Water Week (AIWW)

Meer over dit evenement

Tijdens de AIWW, van 4-8 november 2019, is NLinBusiness aanwezig bij Aquatech, onderdeel van de AIWW en in tegenstelling tot de gehele AIWW, gratis toegankelijk!

Hier zullen de Cities of Opportunity Kuala Lumpur, Bogotá, Dubai, Warschau, Ho Chi Min City en München worden vertegenwoordigd.

De stand van NLinBusiness met deze NL Business Hubs is te vinden op het Holland Paviljoen, gehost door het Netherlands Water Partnership (NWP). Vertegenwoordigers van de lokale handelskamers in deze steden zijn veelal zelf aanwezig om vragen te beantwoorden over de kansen op het gebied van watermanagement in hun land en regio. Ze organiseren ook side-events, sessies en round tables om hun kennis te delen en bezoekers en deelnemers te enthousiasmeren voor hun land – hierin wordt ook nauw samengewerkt met de RAI. Hieronder een aantal evenementen op de agenda.

Voor Dubai:

  • 5 november: Informatiesessie 'Efficienology', georganiseerd door de Netherlands Business Council Dubai.

Voor München:

  • 6 november: Informatiesessie met als thema: 'Removing plastic waste in German waters.

Voor Bogotá: 

  • 7 november: Informatiesessie 'Update on opportunities within the Colombian watersector; priorities for the period 2020-2022', georganiseerd door Holland House Colombia.