Persbericht - De NL Business Hub in Mexico-City nu ook geaccrediteerd door NLinBusiness

In aanwezigheid van vele leden en vertegenwoordigers van de Ambassade in Mexico ontving Holland House Mexico (HHM) op 23 februari het kwaliteitskeurmerk van NLinBusiness. Hiermee behoort Holland House Mexico nu het geaccrediteerde NL Business Hub netwerk en is Holland House Mexico de 12e geaccrediteerde NL Business Hub en officieel netwerkpartner van NLinBusiness.

Holland House Mexico is een belangrijke startplek voor Nederlandse bedrijven die op de Mexicaanse markt aan de slag willen en een goed zakelijk netwerk om zich heen zoeken om een vliegende start te maken.

Karel van Laack, voorzitter Raad van Advies

Holland House Mexico is trots op en dankbaar voor het ontvangen van haar officiële accreditatie door NLinBusiness. Deze erkenning is de beloning voor vier jaren hard en gefocussed werk door ons HHM Team, onder de inspirerende leiding van Carin Verbree. In deze periode is Holland House Mexico gegroeid tot een efficiënte, zelf bedruipende organisatie met 100 leden, iets wat niet mogelijk zou zijn geweest zonder de support en operationele begeleiding van NLinBusiness, alsmede van de Nederlandse Ambassade in Mexico. Zowel het HHM Team als de Raad van Advies kijken er naar uit om, in nauwe samenwerking met NLinBusiness, verdere initiatieven te ontwikkelen om Nederlandse bedrijven succesvol te maken in Mexico en om de bilaterale handel, investeringen en duurzame ontwikkelingsdoelstellingen met en voor onze leden verder te bevorderen.” Ook Bruno Valera, CEO en oprichter van Medikit, is enthousiast over de kansen die Holland House Mexico biedt. “Voor Medikit is de flexibiliteit om uitvoering te internationaliseren van fundamenteel belang. Daarnaast willen we de aandacht van buitenlandse bedrijven richten op de nationale Mexicaanse gezondheidsmarkt. De relatie met Holland House heeft voor ons een bijzondere relevantie voor het realiseren van deze doelen.”

De NL Business Hub in Mexico, Holland House Mexico is een initiatief van een aantal in Mexico actieve bedrijven en NLinBusiness – een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland- en tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Mexico en de Dutch Energy Association in Mexico. Volgens Edo Offerhaus, directeur van NLinBusiness is Holland House Mexico een belangrijke NL Business Hub in een grote strategische markt. “Mexico heeft een grote thuismarkt, produceert veel voor de VS en is een regionale grootmacht, wat veel kansen biedt voor Nederlandse ondernemers met internationale ambities. Door ondernemers via de NL Business Hub in contact te brengen met Nederlandse ondernemers die hen zijn voorgegaan en betrouwbare lokale dienstverleners, wordt ondernemen in Mexico een stuk toegankelijker. Ik wil het hele team van HHM van harte feliciteren met het bereiken van deze belangrijke mijlpaal.

“Holland House Mexico is dé plek voor Nederlandse ondernemers”

Doel van Holland House Mexico is ook om het zakelijke netwerk te organiseren en ondernemend Nederland beter te vertegenwoordigen in Mexico. Holland House Mexico houdt zich daartoe onder meer bezig met individuele dienstverlening en matchmaking en de organisatie van webinars en netwerkevenementen.

Meer weten over de Holland House Mexico (HHM)? Ga naar:

https://www.hollandhousemexico.com/ of https://nlinbusiness.com/info/wat-zijn-nl-business-hubs

————————————————————————————————————-

 

Over NLinBusiness

 

NLinBusiness.com helpt Nederlandse MKB-ers met internationale ambities op weg. Of je je aan het oriënteren bent, wilt opschalen of een ervaren exporteur bent. We brengen je direct in contact met een wereldwijd Nederlands business netwerk bestaande uit dienstverleners, ondernemers, NL NL Business Hubs en overheidsinstanties die je verder kunnen helpen. Onze partners in het buitenland zijn te vinden in meer dan 25 landen en staan je graag te woord. Zij kunnen je alles vertellen over de lokale cultuur, marktkansen en praktische informatie van het land waar jij zaken wilt doen. Op NLinBusiness.com vind je ook marktrapporten, voorbeelden van andere ondernemers, sectorinformatie én een overzicht van actuele beurzen, evenementen en handelsmissies waar je je direct voor kan aanmelden. Het ondernemers platform van VNO-NCW en MKB-Nederland voor internationaal zakendoen.