e-Business Travel

Doe je internationaal zaken, dan ga je waarschijnlijk regelmatig op reis. Als full service zakenreisbureau verzorgen wij de organisatie van die zakenreizen van A tot Z voor je, zodat jij je kunt focussen op je klanten of zakenpartners. We boeken niet alleen je vlucht of hotel, maar bieden een heel scala aan mogelijkheden. Wil je niet volledig ontzorgd worden, dan kun je natuurlijk ook zelf boeken in onze gebruiksvriendelijke online bookingtool.

Munckhof Business Travel

Bij Munckhof Business Travel kunt u terecht voor al uw internationale zakenreizen. Met een lach op ons gezicht zorgen wij ervoor dat uw vliegticket, hotelovernachting en taxi tot in de puntjes worden geregeld.

birds & bridges

Birds & Bridges is een Rotterdams bureau dat strategisch advies en ondersteuning biedt op het gebied van Business Development en PR in de Verenigde Arabische Emiraten.

Amicorp Group

Amicorp Group is een wereldwijde service provider, die haar netwerk van 40 kantoren in 30 landen inzet om: MKB-, Start-up en Expanderende Bedrijven graag helpt met informatie en oplossingen over zaken doen in een bepaalde jurisdictie.

Rotterdam Partners

Rotterdam Partners ondersteunt bedrijven (scale-ups en MKB's) bij het verkennen van internationale markten. Samen met onze partners in het buitenland in verschillende nabije zustersteden helpen we bedrijven bij het vinden van de juiste partners. We informeren over internationale kansen, verbinden je met inkomende delegaties (digitaal en fysiek) en je bent van harte welkom om met ons mee te gaan op handelsmissies in het buitenland.

Amsterdam Trade & Innovate

Amsterdam Trade & Innovate verbindt ondernemers en innovaties uit de Amsterdamse metropoolregio met het buitenland. We leggen contacten en organiseren (virtuele) handelsmissies gericht op de Smart Health, Agrifood, AI & Tech, Sustainable Textile , Circular Built Environment en Smart & Green Mobility.

Dutch Greenhouse Delta

Dutch Greenhouse Delta promoot de Nederlandse glastuinbouwbouwsector wereldwijd, door het gehele tuinbouwecosysteem - bestaande uit wetenschap, ondernemerschap, onderwijs en overheid - van Fork2Farm aan te bieden in een aantal focus regio's. Dutch Greenhouse Delta heeft de ambitie om bij te dragen aan de voorziening van gezond, betaalbaar, voedzaam en veilig voedsel dat duurzaam en lokaal wordt geproduceerd, met een focus op grootschalige complexe projecten en vraagstukken over voedsel en sierteelt in de groeiende megasteden.

Meer Dienstverleners Minder Dienstverleners

Netherlands Business Council UAE (NBC)

De Netherlands Business Council UAE (NBC) is jouw ´one-stop-shop´ in de Verenigde Arabische Emiraten en vormt hét verbindingspunt tussen bedrijven en organisaties in Nederland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Bekijk Business Hub

Geen cursussen gevonden.

Verenigde Arabische Emiraten

Verenigde Arabische Emiraten