e-Business Travel

Doe je internationaal zaken, dan ga je waarschijnlijk regelmatig op reis. Als full service zakenreisbureau verzorgen wij de organisatie van die zakenreizen van A tot Z voor je, zodat jij je kunt focussen op je klanten of zakenpartners. We boeken niet alleen je vlucht of hotel, maar bieden een heel scala aan mogelijkheden. Wil je niet volledig ontzorgd worden, dan kun je natuurlijk ook zelf boeken in onze gebruiksvriendelijke online bookingtool.

Munckhof Business Travel

Bij Munckhof Business Travel kunt u terecht voor al uw internationale zakenreizen. Met een lach op ons gezicht zorgen wij ervoor dat uw vliegticket, hotelovernachting en taxi tot in de puntjes worden geregeld.

We R Asia

Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië.

Dutch Greenhouse Delta

Dutch Greenhouse Delta promoot de Nederlandse glastuinbouwbouwsector wereldwijd, door het gehele tuinbouwecosysteem - bestaande uit wetenschap, ondernemerschap, onderwijs en overheid - van Fork2Farm aan te bieden in een aantal focus regio's. Dutch Greenhouse Delta heeft de ambitie om bij te dragen aan de voorziening van gezond, betaalbaar, voedzaam en veilig voedsel dat duurzaam en lokaal wordt geproduceerd, met een focus op grootschalige complexe projecten en vraagstukken over voedsel en sierteelt in de groeiende megasteden.

Agriprogress

Agriprogress staat sinds 30 jaar, als projectenbureau voor duurzame innovatie en businessdevelopment in de agrifood sector. Wij supporten (internationaliseren en ontwikkelen) agrifoodondernemingen, overheden en investeerders via projectontwikkeling, interim management,consultancy en training wereldwijd.

Culture-Inc.

Culture-Inc. helpt expats, moderne zakenreizigers en internationale teams sneller en effectiever verschillende culturen succesvol te overbruggen.

Quality Control China, Vietnam, India & Turkey – QC Services

Quality Control (QC) controleert en inspecteert producten op gewenste kwaliteit en correctheid; dit in opdracht voor bedrijven overal in China, Vietnam, India & Turkije.

Meer Dienstverleners Minder Dienstverleners

Geen Business Hubs gevonden.

No events found.

Geen cursussen gevonden.

India

India