Consulaat-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden in Rio de Janeiro

In Rio de Janeiro is een Nederlands consulaat-generaal aanwezig. Het Nederlandse consulaat-generaal is de vertegenwoordiging van de Nederlandse overheid in Rio de Janeiro.

Netherlands Business Support Office (NBSO) in Porto Alegre

NBSO Porto Alegre helpt je graag verder met zakendoen in Brazilië

Netherlands Business Support Office (NBSO) in Belo Horizonte

NBSO Belo Horizonte helpt je graag verder met zakendoen in Brazilië

Nederlandse Ambassade in Brasília

Wilt u zakendoen in Brazilië en heeft u hulp nodig van experts ter plaatse? Het ambassadenetwerk in Brazilië helpt u verder.

e-Business Travel

Doe je internationaal zaken, dan ga je waarschijnlijk regelmatig op reis. Als full service zakenreisbureau verzorgen wij de organisatie van die zakenreizen van A tot Z voor je, zodat jij je kunt focussen op je klanten of zakenpartners. We boeken niet alleen je vlucht of hotel, maar bieden een heel scala aan mogelijkheden. Wil je niet volledig ontzorgd worden, dan kun je natuurlijk ook zelf boeken in onze gebruiksvriendelijke online bookingtool.

Munckhof Business Travel

Bij Munckhof Business Travel kunt u terecht voor al uw internationale zakenreizen. Met een lach op ons gezicht zorgen wij ervoor dat uw vliegticket, hotelovernachting en taxi tot in de puntjes worden geregeld.

Amicorp Group

Amicorp Group is een wereldwijde service provider, die haar netwerk van 40 kantoren in 30 landen inzet om: MKB-, Start-up en Expanderende Bedrijven graag helpt met informatie en oplossingen over zaken doen in een bepaalde jurisdictie.

Meer Dienstverleners Minder Dienstverleners

Dutch Brazilian Chamber of Commerce

Dutch Brazilian Chamber of Commerce is jouw ´one-stop-shop´ in Brazilië en vormt hét verbindingspunt tussen bedrijven en organisaties in Nederland en Brazilië.

Bekijk Business Hub
Meer Publicaties Minder Publicaties

Brazilië

Brazilië