Turkish Dutch Trade Consulting

U wordt persoonlijk geintroduceerd en begeleid door Nederlandstalige handelsexperten bij lokale Turkse producenten en toeleveranciers.

e-Business Travel

Doe je internationaal zaken, dan ga je waarschijnlijk regelmatig op reis. Als full service zakenreisbureau verzorgen wij de organisatie van die zakenreizen van A tot Z voor je, zodat jij je kunt focussen op je klanten of zakenpartners. We boeken niet alleen je vlucht of hotel, maar bieden een heel scala aan mogelijkheden. Wil je niet volledig ontzorgd worden, dan kun je natuurlijk ook zelf boeken in onze gebruiksvriendelijke online bookingtool.

Munckhof Business Travel

Bij Munckhof Business Travel kunt u terecht voor al uw internationale zakenreizen. Met een lach op ons gezicht zorgen wij ervoor dat uw vliegticket, hotelovernachting en taxi tot in de puntjes worden geregeld.

birds & bridges

Birds & Bridges is een Rotterdams bureau dat strategisch advies en ondersteuning biedt op het gebied van Business Development en PR in de Verenigde Arabische Emiraten.

Renske van Herwaarden

Als energierijke millennial met 15 jaar China ervaring help ik bedrijven succesvol zaken te doen in/met China. Ik laat o.a. zien wat tegenwoordig do’s en don’ts zijn hier, waar short-cuts liggen, hoe productiviteit en motivatie kunnen worden vergroot en hoe nóg sneller nóg betere resultaten kunnen worden behaald.

ACE Administration Services B.V.

ACE is een boutique administrative service provider dat gespecialiseerd is in het begeleiden van bedrijven bij hun internationale expansie, van de eerste opzet tot doorlopende administratie en compliance.

Brilliant Work

Brilliant Work adviseert en coacht ondernemers bij internationalisering, van wat er wel en niet mag op dit gebied, welke landen er passen bij je bedrijf tot een duidelijke strategie hoe je (meer) klanten krijgt in het buitenland. Plus we coachen en begeleiden je bij al je export en bedrijfsgroei activiteiten, meestal op gesubsidieerde basis.

Meer Dienstverleners Minder Dienstverleners

Dutch Business Association Turkey

Wij helpen bedrijven die zaken willen gaan doen in Turkije om een zachte landing te maken.

Bekijk Business Hub

Benelux Chamber of Commerce in China – Shanghai

De Benelux Chamber verbindt ondernemers met bestaande bedrijven, ondernemers en sectorcontacten in Oost China inclusief Shanghai. Wij organiseren daarnaast jaarlijks 50+ informatieve & netwerkevenementen, deels ook via webinar.

Bekijk Business Hub

Netherlands Business Hub Kenya

NLBH is de nieuwste afdeling (en de eerste in Afrika) van een wereldwijd Business Hub netwerk onder NLinBusiness. NLBH ondersteunt Nederlandse ondernemers in Kenia en brengt hen in contact met lokale dienstverleners en een lokaal business netwerk, zodat Nederlandse ondernemers in Kenia een succesvolle onderneming kunnen starten en uitbouwen.

Bekijk Business Hub

Netherlands Business Council France

Ben je op zoek naar zakelijke ondersteuning in Frankrijk? De Netherlands Business Council is jouw partner en dé schakel tussen bedrijven en organisaties in Nederland en Frankrijk.

Bekijk Business Hub

Holland in the Valley San Francisco

Holland in the Valley San Francisco is jouw ´one-stop-shop´ in Californië en vormt hét verbindingspunt tussen bedrijven en organisaties in Nederland en de Verenigde Staten.

Bekijk Business Hub

Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK)

Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK) is hét netwerk van bedrijven die grensoverschrijdend zakendoen in de Benelux.

Bekijk Business Hub

Dutch Business Network Indonesia

Dutch Business Network Indonesia is jouw ´one-stop-shop´ in Indonesië en vormt hét verbindingspunt tussen bedrijven en organisaties in Nederland en Indonesië.

Bekijk Business Hub
Meer Business Hubs Minder Business Hubs
Meer Evenementen Minder Evenementen
Meer Publicaties Minder Publicaties
Meer Cursussen Minder Cursussen

Belgie