e-Business Travel

Doe je internationaal zaken, dan ga je waarschijnlijk regelmatig op reis. Als full service zakenreisbureau verzorgen wij de organisatie van die zakenreizen van A tot Z voor je, zodat jij je kunt focussen op je klanten of zakenpartners. We boeken niet alleen je vlucht of hotel, maar bieden een heel scala aan mogelijkheden. Wil je niet volledig ontzorgd worden, dan kun je natuurlijk ook zelf boeken in onze gebruiksvriendelijke online bookingtool.

Munckhof Business Travel

Bij Munckhof Business Travel kunt u terecht voor al uw internationale zakenreizen. Met een lach op ons gezicht zorgen wij ervoor dat uw vliegticket, hotelovernachting en taxi tot in de puntjes worden geregeld.

birds & bridges

Birds & Bridges is een Rotterdams bureau dat strategisch advies en ondersteuning biedt op het gebied van Business Development en PR in de Verenigde Arabische Emiraten.

Brilliant Work

Brilliant Work adviseert en coacht ondernemers bij internationalisering, van wat er wel en niet mag op dit gebied, welke landen er passen bij je bedrijf tot een duidelijke strategie hoe je (meer) klanten krijgt in het buitenland. Plus we coachen en begeleiden je bij al je export en bedrijfsgroei activiteiten, meestal op gesubsidieerde basis.

Global Topology

One size fits all marketing werkt niet in een internationaal speelveld. Global Topology helpt je met jouw export marketing strategie. Welke (digitale) marketing en communicatie passen bij jouw doellanden en sluiten aan bij jouw salesproces.

Machielsen

Machielsen is een vertaalbureau, contentmarketingbureau en een SEO-bureau. Met deze unieke combinatie van expertises ondersteunen we bedrijven bij het realiseren van internationale (marketing) ambities.

Brainport Development

Als economische ontwikkelingsmaatschappij werken we samen met het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden aan een sterke en duurzame economische regio, Brainport Eindhoven. Wij verbinden organisaties, bedrijven en talenten en versnellen nieuwe innovaties. Daarnaast laten we de wereld door internationale promotie zien hoe bijzonder onze regio is.

Meer Dienstverleners Minder Dienstverleners

Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK)

Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK) is hét netwerk van bedrijven die grensoverschrijdend zakendoen in de Benelux.

Bekijk Business Hub
Meer Publicaties Minder Publicaties
Meer Cursussen Minder Cursussen

België

België